Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #610360

Azért az már nem egyszerűen irónikus, hanem vérlázító, hogy a magyarországi kamugazdaság egyik legkomolyabb felelőse már megint nem magába néz, hogy "ez valójában miattunk van", bocsántot kérve, fejére hamut szórva és méltányos kártérítés megfizetéséért esdekelve a magyarok lábai előtt, hanem már megint hülyének nézi a magyarokat, hogy miért nem látták ezt át időben és hogy erről valójában ők tehetnek és nem például ez a gerinctelen, elvtelen labancbérenc nyikhaj.

És még tragikusabb az, hogy én már igen régóta értekezem az adósságpiramisról, hamisított adatokról, ezek, meg a hasonszűrű gerinctelenek meg eddig mindig uszítottak ellenem és osztották az észt, hogy én vagyok a hülye, hogy miért beszélek olyanokat, amilyeneket, erre most meg, mintha mi sem lenne természetesebb, pökhendien, lazán, félvállról a pofámba vágja egy ilyen senkiházi labanckiszolgáló, hogy miért nem értenek a magyarok a szóból és hogy miért nem hallgatnak a közmondásaikra.

Akkor most szólok az ilyen senkiházi gerinctelen kufároknak, hogy van a magyaroknak arra mondása, hogy mit kell tenni azokkal, akik arcátlan módon behülyítik, és utána még meg is akarják őket alázni. Az a mondás pedig úgy szól, hogy vasvillával fogjuk megfésülni azt a tenyérbemászó fejecskéjét, ha nem elég, hogy mit művelt, hanem még észt is akar osztani. És ha nagyon akarja osztani, akkor több füle is marad, mint foga.

A kutya úristenit, az ilyeneknek kifent kaszával kellene átszabni az arcát és nem tűrni azt, hogy még meg is szólalhasson!

Úgy kellene az ilyen labancbérenceket kiverni a hazánkból, hogy egy újabb hegygerincet kelljen Uzsorásfuttatónak elnevezni a Vértesben, mert ezek szerint nem tanultak még abból, hogy a magyarok nagyon birka türelműek, de van egy pont, amikor elszakad a cérna és akkor nincs kegyelem az ilyen kiszolgáló lelkületű uzsorásoknak.