Re: nincs cím
Előzmény: #610258"Én ezzel azt akartam mondani hogy szedd le és olvasd át, mert abban lehetnek olyan részletek is amik nincsenek benne a cikkben...."
Elkezdtem elolvasni, de azért a ~húsz oldal + tartalomjegyzék el is riasztott, meg nem is feccölnék bele ennyi energiát, a 12,5%-ot és a 30%-ot megtaláltam :)
"bár ha jobban belegondolok, inkább ne olvasd el, még a végén megint felizgatod magad... Árt a szépségednek :)"
Köszönöm, hogy aggódsz értem, való igaz, hogy ahogy a mondás is tartja, "szépségemnél már csak a szerénységem a nagyobb", de őszintén szólva nem hiszem, hogy valami olyat találhatnék benne, ami tompítani tudná azokat az összefoglalókat, amiket olvastam arrafelé, amerre jártam.
Ez egyszerűen Copy+Paste a Demolition.HU programkódból Ciprus.CY-ra, mert annyira megegyezik a két kódrendszer, hogy csak azonos lehet. Nyilván ha végigolvasnám a szöveget, akkor más hasonlóság is feltűnne, de egyelőre maradnék inkább annál, hogy ez nem a "megmentés és kilábalás" programja, hanem a megnyomorítás és pusztulás forgatókönyve.
Viszont ha van javaslatod, hogy mely részét olvassam el, ami érdekes lehet, akkor azt szívesen megteszem, de az egész elolvasását önszorgalomból nem vállalnám el :)