Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #608294

"Milyen sorsra számít, mégis?"

Erre egyszerű a válasz:

Aki a marxizmusban hisz és a marxistákat támogatja, az semmi jóra. És a legnagyobb baj az, hogy ha sikerrel járnak, akkor mások sem.

A marxizmus egy ideológia, világosan definiált ideológia, tehát annak néven nevezése nem nevezhető gyűlöletkeltésnek, hanem csak egyszerű megnevezés. Aki pedig öt perc fáradtságot szán arra, hogy a marxizmus ideológiáját megismerje, az azonnal rájön, hogy marixstaként, marxizmus éltetőként senki sem lehet a magyarok és Magyarország híve. Mert a kettő kizárja egymást.

Ennek semmi köze a baloldalisághoz, vagy mondjuk a szociáldemokráciához - nem véletlenül szoktam vala írni, hogy nekem hiányzik a Horn-Bokros féle szociáldemokrata párt -, de tudomásul vettem, hogy azt a marxisták felszalámizták, bedózerolták a maradékot a földbe, és bár újabban osztódással szaporodnak a pártjaik, de valójában ideológiailag semmi különbség sincs közöttük. Ugyanazt mondják, ugyanazt a hisztériát csinálják, ez nem más, mint a fogyasztói társadalom ideológiája alapján más csomagolásba és márkanévbe csomagolt szemét, hogy azt hidd, "van választásod".

Ennek megfelelően a marxizmus gyűlölete véleményem szerint alap, már persze egy nemzethez tartozó polgár esetében alap, hiszen egy magát egy nemzethez tartozó ember nem védhet olyan ideológiát, amelynek a célja a nemzetek megszűntetése és a nemzetek felé a pártfunkcionáriusok kirendelése.

Aki pedig ezt nem ismeri fel rendszerszinten, annak meg kell mutatni, hogy lássa. Aztán ha mégis beáll ezek sorába, akkor hagyni kell, mert ez a demokrácia, de ettől még az ideológia mételyének terjedését nem szabad engedni, mert számtalan megtéveszthető ember van, aki felül a marketingnek.

ÉN EGYETLEN MAGYART SEM GYŰLÖLÖK.

A többi: No comment.

És nagyon OFF. Köszönöm.