Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ...xxx...

matgab Előzmény: #607460

Nem olyan rossz ez a román csapat, de a magyarok nem hagyták őket játszani.

Én Hajnalt sokkal előbb vittem volna le, mindent elmondott az erőnlétéről az, hogy a 65.perc környékén a román védő métereket vert rá futásban kb. 15 méteren.

Én nem láttam rossz cserének sem a kis Kovács behozatalát, mert az egy ügyes gyors gyerek, kellett volna adni neki egy két kiugratást (egyet kapott, fel is rúgták mint a taknyot), vagy engedni kellett volna középről megindulni.

Dzsudzsák lehozatala sem volt kritikus, teljesen érthető időhúzási szándék. Kit hozott volna le? Védekező középpályát, vagy védőt nem , mert akkor megbonthatja a védelmet.

Kovács az előbb állt be, lehozhatta volna még Szalait, de az már mindegy, hogy Szalai vagy Dzsudzsi, és az utóbbi ma nem volt nagy formában.

Ennél azért volt már nagyobb hiába Egervárinak, pl. a hollandok elleni védelem, vagy most is, hogy nem Bogdán volt a kapuban. Királynak szerencséje volt, mert minden labda középre ment, de még ezek közül is kipattant egy-kettő. Bogdánban benne van a bravúr, Királyban meg a lepke... A nagy részét meg kivédik, csak az a kis különbség az jelenthet 1 gólt is...

Összességében ahhoz képest, hogy a magyarok nem játszanak a csapataikban, a románok meg igen és sokkal erősebb a hazai bajnokságuk, ez egy jó játék volt.

A végén annyi rutin hiányzott, hogy ilyenkor, ha félpályán a végén átjön az ellenfél lendületben , akkor fel kell rúgni.

Szerintem a kapott 11-es a vonalon kívül volt (amit a románok rúgtak), és amit Szabics ellen csináltak azt is be kellett volna fújni, mert maga a lökés az már a 16-oson belül volt.

Összességében lehetett látni, hogy a bíró egy phasz, mert semmi másért nem adott sárgát, csak ha visszaugattak neki. Ez kifejezetten csak a pökhendi hülye bírókra jellemző még a megye 3-ben is.