Re: nincs cím
Amatoregy Előzmény: #607087szivesen.
Pontosan erre reagáltam:
"Akkor ezzel a két segítséggel végre érthető, hihető amit két napja próbálok megértetni? Nem robban föl. Nem szakad cafatokra csak másként viselkedik és elhasználódik."
Szóval azért idéztem be kétszer mert két hozzászólásodban szerepelt.. Ezzel nem tudok mit tenni, hacsak meg nem kérdezem, hogy miért irtad be két hozzászólásba.
Felveszi a versenyt kb azt jelenti nálam (nálam), hogy valaki vagy valami megróbál bizonyos - már meglévő paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkező személynek, szolgáltatásnak, dolgot utólérni esetleg lehagyni, vagyis jobb tulajdondásokkal és jellemzőkkel birni.
Ha jól emlékszem, páran azt emlegették (köztük én is), hogy nyáron a téli gumi nem jó, mert másképpen lehet vezetni más tapasztalataink vannak mint a nyárival.
Ezzel szemben Te végig az állítottad, hogy nem igy van (többek között) itt jelent meg nálad a "felveszi a versenyt" kifejezés.
Önmagában ezzel szemben nekem semmi bajom (igaz egy szakértő meg egy gumis cég vezetője teljesen mást állított.)
Ami meghökkentett - és erre született a post - hogy egyszer csak beirtad, hogy (ami ugye korábban felvette a versenyt) az egyszer csak másként viselkedik.
Ha valami felveszi a versenyt szerintem az legalább olyan jó vagy jobb, de semmi esetre sem azt jelenti, hogy másképp viselkedik.
Nem várok választ a kérdőjelekre sem, mert azokat te irtad én meg idéztem. Ha a sok kérdőjelre gondolsz az meg gondolat ébresztő...
Jöhet a következő lépés.. :DDD
De visszakérdeznék ha megengeded: Te nyáron is téli gumival jársz?