Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Még mindig nem fogod fel, hogy én, aki nem a futottak még Ciprusi bankban tartanám a pénzem Cipruson sem, roppant igazságtalannak tartanám, hogy az én Cipruson tartott pénzemből mentsenek meg egy rosszul működő ciprusi bankokat, akikhez semmi közöm nincs.

Márpedig az illetéket nem a ciprusi TULAJDONÚ bankokra vetették volna ki sugallmazásod ellenére, hanem MINDEN CIPRUSI bankra, ami nyilván elfogadhatatlan, hiszen olyan bankbetéteket is megsarcolnának, amelyek olyan bankban vannak, amik nincsenek is csődközelben, tehát egyáltalán nem érintettek az egész kérdéskörben.

Capisce?

Ezen az alapon akár a magyar bankbetéteket is meg lehetne sarcolni MOST arra hivatkozva, hogy menteni kell Ciprust, hiszen az is Európa része. És ha a hülyeség tovább terjed, valakiben tényleg felmerülhet az, hogy az a normális, ha egy normál bankcsőd helyett annak költségeit szétterítjük az ebben nem is érintettek között amugy marxista módra, hogy dögöljenek meg a gazdagok, a burzsuj tőkések.

Tudod én rohadt mocskos büdös kapitalista vagyok elvtárs és magasról sz@rok arra a fajta marxista szolidarításra, hogy szolidarítsak azzal, aki kockázatos bankban tartja a pénzét, és minden szempontból elfogadhatatlannak tartanám, hogy a felelőtlent az én felelős betétemből mentsék meg. Ez közönséges lopási önigazolás, amit csak egy hithű marxista proletár avagy uzsormaffia szolgálatában álló csinovnyik próbálhat "szolidaritásnak", meg "érthetőnek", meg "indokolhatónak" beállítani, ugyanakkor egy, a polgári demokrácia alapjában, a TŐKE==MAGÁNTULAJDON==SZENT ÉS SÉRTHETETLENSÉG HÍVŐ ember viszont csak undorral tudja az ilyen ideológákat megvetni még gondolatban is, és minden erejével fel kell lépnie azok ellen a nemzetközi marxista terroristák ellen, akik ezeket tettekre akarják váltani, illetve az ő hiveik ellenében.

VÖ: Soltvadkert és vidéke. Szerinted mennyivel lenne több fogad, mint füled akkor, ha akkoriban azért agitáltál volna, hogy minden magyar számlatulajdonost sarcoljanak meg egy jelképes 1%-al, hogy ne menjenek csődbe a Soltvadkert és vidéke betétesei?!