Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: khm :o) hmm :o)

lagwagoner Előzmény: #607205

"Minden más állandóan változik és szubjektív. Próbálj bármi statikusat, vagy objektívet mondani ezen kívül. "

Pontosan. Szóval biztos vagy abban, hogy a Te "egy rejtett igazságlátásod"-at másnak is látnia, éreznie kell (azt le sem írom hogy el kell fogadnia, mert erre azt fogod írni, hogy erre te nem kötelezel senkit.) Szóval más látásmódját nem érezted még, hogy érdemes beépítened?

"hiszen senki sem láthatja ugyanazt amit te és ugyanúgy, ahogy te. "

Akkor? Ha Rbbj számára a víz H2O, akkor legyen neki H2O. Neked meg H2O+MgO+Na2O+CaO+HCL....

"A helyzet az, hogy inkább rohannak bele a világba, csak hogy ne kelljen magukkal szembenézni. Aki nem tud önmagán uralkodni, az senkin sem tud uralkodni. "

Erre mondta Popper Péter, hogy az emberek nagy problémája, hogy az emberek nem tudnak magukkal lenni nyugodtan, egy csendes szobában 1 órát eltölteni, hanem ahogy te is mondod, keresnek valami külső elfoglaltságot. És az nagy baj, ha az ember nem tud magával "kijönni" egy órát.

Tudod: fals hitünkért léthazugság szervünk felelős (Hamvas Béla).

"Megtehetnéd, hogy leköltözöl egy tanyára, felteszel pár napelemet, egy víztisztítót, és máris független lennél mindentől és mindenkitől? Igen. Akkor miért nem teszed?"

Mert ez több tízmillió HUF :-) És még az élelmezés nincs is megoldva? Amúgy meg annyi szép dolog van a városi életben is amit fel lehet(ne ) fedezni. A világjárásról nem is beszélve (főként az emberek miatt). Egyébként akkor meg fogsz lepődni, de ne felvetődött bennem egy modern kommuna gondolata, de nem remeteként...hanem hasonló gondolkodásuakkal mint én. 10-en 20-an? Még ezt az utat sem tartom kizártnak. Mondtam: nem vagyok Yuppie...;-) (Ne determinálj :-))

"És azt hiszik, a félelem majd a több pénzzel, vagyonnal, hatalommal fog elmúlni"

persze, hanem annak bölcs felhasználásától... (nem a plazma TV-k, autók számára gondolok)

"Én nem azt az irányt választottam, hogy a gonosz hatalmával akarok előre haladni."

A gonosz hatalmának morzsái és kísértései mindig veled lesznek...ezt ugye tudod?

"Ez stílusosan úgy hangzott volna, hogy az én pechemre ;)"

:-)))

"Ezt az oldaladat is meg kell tanulni szeretni és elfogadni. "

Add meg Istennek ami az Istené, az Ördögnek ami az Ördögé?

Azt meg úgy is tudod, hogy a világ egy másik világ(ok) "pokla", tehát mind védkeztünk. Persze a cél, hogy bizonyítsuk, értjük bűneinket és korrigáljuk...

"Ebbe a démon az emberek 99,99%-nál nem fér bele, ahol igen, az egy egészen más kérdés, szerintem ebben a témában hagyjuk."

Hmmmm, pedig most kezd érdekes lenni végre egy normális téma (hülye politika, gazdaság, autók, és vagyoni témák :-). persze ahogy a rész úgy az egész. Minden állapot megnyilvánul mindenhol: időjárás, politika, pénzvilág, emberek. Ha úgy testszik: minden mindennel korrelál)

"

Ugyanakkor téved, nem a dollár ellenében megy az egész játék, hanem a dollár kizárolagossága érdekében."

jaja, itt én sem értettem egyet.