Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #606638

"Most akkor kérlek fejtsd ki, hogy hogyan képzeled... 50 évig ezt verték az emberek fejébe, ha ők a fenti tevékenységek egyikét sem hajlandóak megtenni akkor ez a kép is marad meg bennük, írhat Ungváry akárhány mítoszromboló cikket, jelenhet meg bárhány könyv..."

Például a TV-ben nem Doni Tragédiáról kellene értekezni, illetve a médián keresztül is így bemutatni, hanem ekkor kellene egész estés TV filmnek mennie, ami erről szól. Nem úgy gondoltam én sem, hogy egyik napról a másikra változna meg minden, de egyelőre a tömegek számára ez még csak el sem kezdődött.

Nagyon sok történelmi könyv van nálam, illetve olvastam (többek között például Ungváryt is Budapest ostromával kapcsolatban), de azokkal a történésekkel, következményekkel, okokkal, amiket most olvastam, azokkal SEHOL nem találkoztam, az ugyanis feltűnt volna a számomra. Általában úgy jellemzik a Doni eseményeket, hogy a "II. MH megsemmisült" és onnantól tulajdonképpen nem is létezett a magyar hadsereg, már az Árpád vonalról és annak védelméről is úgy kell előkaparni bármi irodalmat, mert a magyar történelemkönyvek és amiket én olvastam, azok általában a mai Magyarország területén lévő harcokról értekeznek és valahogy soha nem értekeznek a mai határok és az 1945 előtti határok között folyó harcokról.

Számomra ezért ennyire meglepőek ezek a tények, és ezért merem azt állítani, hogy a hozzám képest messze nem érdeklődök mennyire nem lehetnek ezzel tisztában.