Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Scipio Előzmény: #606626

"Ha úgy tetszik, neked nem példákat kellene tudni hozni arra, hogy hozzá lehet férni valamihez, hanem azt kellene mondanod, hogy mindenhol erről van szó"

Felhoztam számtalan címet és elmondtam, hogy minden az elmúlt 20 évben kijött munka már az új eredményeket tartalmazza, minden stúdióbeszélgetésben, dokufilmben a fenti szakértők kutatási eredményei köszöntek vissza.

"átlagember mit fog tudni, avagy gondolni egy adott eseményről. És az ő esetükben azt elvárni, hogy keressen blogokat, publicisztikákat, könyveket, meglehetősen irracionális."

Most akkor komolyan, mi az elvárásod? Tehát az átlagember nem hajlandó könyvet-publicisztikát-blogot olvasni, az unalmas studióbeszélegetéseket átkapcsolják, de a történész igenis ismertesse meg velük az új kutatási eredményeket. Most akkor kérlek fejtsd ki, hogy hogyan képzeled... 50 évig ezt verték az emberek fejébe, ha ők a fenti tevékenységek egyikét sem hajlandóak megtenni akkor ez a kép is marad meg bennük, írhat Ungváry akárhány mítoszromboló cikket, jelenhet meg bárhány könyv...

Aztán végre áruld már el, miféle " csupa hamisított, a valóságtól elrugaszkodott, azzal semmiféle kapcsolatot nem mutató történelemkönyvekkel és irodalommal van tele a piac" a Don-kanyarról, mert még mindig kíváncsi vagyok :)