Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #605573

Attól még hogy mint undok kismalc azt mondod nem ( tények nélkül) az még elég karcsú..

Én vezettem életem során kb 800e-1milla kilométert. 1200es ladával kezdtem.

Anno nem volt nyári meg téli gumi..addig használtuk amíg a vizsgán még elfogadták..ha nem akkor legfeljebb haverét felraktuk a vizsgára..és amikor már filctollal kellet rajzolni rá a mintát akkor cseréltük.

A gumisok használtan hordták be mindenféle levetett gumikat..abból veszegettünk..a lekopott téli még jó volt egész évre.. meg voltak az újrafutózottak is.

Szóval volt pár durrdefektem..az egyik az pont egy téli volt amikor 160nal mentem nyáron a sztrádán.. rekkenő melegben is teljesen jó volt a téli. Puhább de jól tapad..nem folyósodik.. de sokkal gyorsabban tapad.

Mazsolák 2 dolgot elfelejtenek..

1. ha poros az út esetleg kevés homok van rajta úgy csúszik mintha lefagyott volna.

2. a poros úton a reggeli harmattól (szemerkélő esőben) nyálkás az út..jobban csúszik mint esőben. Ez is része a diszkóbaleseteknek..sokan ülnek a kocsiba megváltozik a kocsi súlypontja a hajnali harmattól csúszik az út..a kanyar ahol naponta befordulsz 120-al az nem fog menni.