Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Láma Előzmény: #605352

Kevés olyan dolgot tudnál említeni amit én még nem próbáltam autóval.:)

Csak kicsit figyeltél. Mint előbb írtam én már használtam téli guminál lágyabbat is nyáron. De használtam téli gumit is nyáron az utolsó téli szezonja után. kíváncsi lennék miért is esel le az útról ha télivel fékezel nyáron. ABS nélkül füstölésig fékezve, a nyárit is eldobhatod, vagy hallgathatod utána a dörömbölést. Télivel ugyanez dettó. Ha elfékezted, akkor elfékezted. mindegy, hogy nyári, vagy téli.ABS-el meg mi baja lehet? Hangosabb, morgósabb lesz utána a gördülése mindkettőnek, mert "sokszögletűvé" válik a gumi a rövid "szinte"csúszó szakaszok miatt.

"én már fékeztem 18 fokban, 20 fokos aszfalton télivel blokkolót, hogy ne menjek bele valakiba, és kicsúszott alattam a téli, mint a takony, és egy nagy darab gyakorlatilag kiolvadt belőle. Puha, mint a vaj, ha meleg van... "

Ne nevettess. Utána visszamentél ugyanoda, és ugyanolyan körülmények között fékeztél egy ugyanolyant nyári gumival is, hogy lásd a különbséget. Így aztán pontosan tudod, hogy melyik gumival mekkora volt a fékút. Totálkáros lett-e a nyári gumi is.Vagy a véleményedet csak a telegatya effektus közben észlelt szubjektív erzésekre alapozod?