Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #604213

"Az MNB-ben Simornak az inflációs előrejelzéshez semmi köze nem volt. Azt a stáb csinálta, a stábot pedig az egyik alelnök koordinálta."

Well, ezzel most azt mondtad ki egyrészről, hogy TÖK MINDEGY, hogy ki van az MNB élén, mert csak egy marionett paprikajancsi, aki akár s*ggfej is lehet nulla józan paraszti ésszel és hozzáértéssel, vagyis ennél még Matolcsy is jobb, ugyanakkor másrészről azt mondtad ki, amit én már korábban ezerszer is megírtam -te pedig mindig ellentmondtál -, hogy a szakmai stábot, ami a magyarellenes lózungokat nyomatja, azt azonnal ki kell rúgni.

Vagyis tulajdonképpen ezek szerint te most nagyon is egyetértesz azzal, hogy ki kell rúgni mindenkit, aki ebben a dilettánssá lefokozott helytartóságban részt vett és ezzel egyet is fogsz érteni.

Említettem már, hogy pont tegnap rúgták ki az egyik stratégia csoportvezetőt?

Ugyanakkor örülök, hogy végre egyetértünk: Az MNB-t meg kell tisztítani ettől a dilettantizmustól, attól a totális alkalmatlanságtól, amiben ott ezek a magyargyűlölők lubickoltak idáig és élvezkedtek abban, hogy ártottak Magyarországnak.