Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #603490

én két okból nem vettem fel: egyrészt nagyapám, akinek államosították 2 üzletét azt mondta soha, mert neki volt hitele a boltokra. A boltokat elvették, a hitel megmaradt...a megtakarításai mind rámentek a törlesztésre....

másrészt az én fél fizetésem ráment a rezsire és a kocsi fenntartásra, a másik fele kajára, ruhára egyebekre...ha felvettem volna hitelt egy másik ingatlan megvásárlására, akkor miből is törlesztettem volna?....esetleg ha kiadtam volna bérbe a másik lakást, akkor abból, de mára már bizonyosan nem fedezné a bérleti díj a törlesztőt...1x volt 600K hitelem a kocsimra, de azt 2006-ban vettem fel, és utána a huf még erősödött, úgyhogy mikor a huf erős volt előtörlesztettem, és még jól is jártam...utána még nullás thm-re vettem euronicsban tv-t, hűtőt, de hát ez nem igazi hitel, hisz a rendes árat fizettem meg 12 részletben....ezenkívül semmi...ha lenne, én is valószínűleg már bedőlt hiteles lennék, hisz 10 évig nem kaptam fizetésemelést, utána 30 %-kal lecsökkentették, majd munkanélküli lettem....erre nem számítottam, de most áldhatom az eszem, hogy legalább egy hitel nincs a nyakamon...amim van (48 éves ház, 7 éves kocsi) az legalább tehermentes