Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #603280

Szvsz nem ugyanaz, hogy a fair árfolyamon tartjuk a devizát és az, hogy vagyonokért erősítjük. Egybekben aki azt állítja, hogy az nem "drasztikus kilengés", amikor 240-320 között ingadozhat a deviza, az nyilván nem is értheti azt sem, hogy a 300-330 közötti ingadozás ehhez képest semmiség, a szerinted "kiszámítható" deviza ugyanis 33%-os ingadozást enged meg, az általam jelzett sávszélesség pedig ugyanúgy 33%-ot, hiszen csak "infláltam" a sávszéleket. Nem mellesleg pedig a 300-330 aztán pont nem kiszámíthatatlanabb a maga 10%-os eltérésével.

A 325 pedig, mint kiszámoltam és rámutattam, nem más, mint az inflált régi sávközép, amihez képest még mindig erősebb a forint árfolyama, vagyis az ERŐS oldalon van, így értelmetlen arról értekezni, hogy a gyengítés TÚLGYENGÍTENÉ a forintot, feltéve hogy egy sáv esetében a sáv közepe a célár.

Ám még ha bigott fetisiszta számmisztikus vagy, akkor is tény marad az, hogy a RÉGI sávszélesség el nem éréséig egyszerűen teljesen felesleges a hisztéria, hiszen jelenleg még mindig JÓVAL BELÜL van az árfolyam a 2008(!)-as sávhatárnál.

Akkor meg miről értekezel, hogy "pánik lehetne" ebből?!