Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #602645sok minden van amivel én is elégedetlen vagyok.
de azért 2,5 év alatt sztem csodaszámba megy az h már 2 évet hoztak 3% alatt, az h csökkentették az államadósságot, az h olyan intézkedéseket hoztak amelyek struktúrálisak és olyt érintenek amihez régesrégóta nem nyúlt senki de mindenki tudja h fenntarthatalnanok voltak ilyenek az iskolák kórházak államiba vétele, az önkoris adósságátvállalás is sztem csodaszámba megy, az is az lesz h az infláció megböki még az idén a 3% alát és ott is marad és az is ha gdp beindul.
és az is az h csomó nagy termelő beruh jött és jön és szolg központok és az is h a közmunka sokkal fejlettebb szintre lépett és a legnagyobb eredménynek tartom h az erkölcsiséget visszahozzák a köznevelésbe.
persze vannak hibák.
de van egy nem dakota mondás, h: Nagy Szellem kérlek segíts, h ne ítéljek senki fölött amíg nem hordtam két hétig az ő mokaszinját. :o)
szóval ha mi bármibe belekezdünk sokkal eccerűbb dolgokba mint egy szétzúzott ország felhozása a pöcegödör aljáról, akkor hazudik aki azt állatíja h nem követ el hibát a legkisebb feladatban, cselekvésében is.
emberek vagyunk.
vegyük észre a hibákat de ne csak öncélúan csámcsogjunk és kritizáljuk, hanem tegyünk építő helyesbítő javító javaslatokat és tegyünk effektíve is h mindannyiunknak jobb legyen.