Re: hitelpiaci atomvillanás :o)
Előzmény: #602458Dr. ursi, mondom, hogy az én CHF-ben nyilvántartott, CHF-ben folyósított, CHF-ben vezetett hitelemen is hülyére kereste magát a bank a végtörlesztés ellenére, és én is jóval többet fizettem vissza CHF-ben, mint amennyit kellett volna. Ha bepereltem volna a bankot, akkor biztosan megnyertem volna, de úgy voltam vele, hogy nem vagyok hajlandó egy évtizedet elveszíteni az életemből a perrel, mert annyit nem ér meg az egész. Erre írtam, csodát nem lehet tenni, de nem egészen értem a számításodat: Ha most lesz 9 millió adósságod, az általam hozott kamatozással, akkor az HA EGYSZERRE KITÖRLESZTED, vagy előtörlesztesz, akkora az akár "végtörlesztés" értékű kiszállási pont is lehet. Ha pedig az a kamatozás lesz, amit vázoltam, akkor 12-13 millió leht a végösszeged, amihez ha hozzáteszed a 7 milliót, akkor ~20 millió adódik, ami baromi sok, de a 15-16-al összevetve, és azzal, hogy mekkora bajban vagy most, sok más hasonló megvezetettel együtt, az egyáltalán nem tűnik annyira rossz üzletnek. Jobb ötletem sajnos nincs.