Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Psymon Előzmény: #602136

Na most jól megszívtam. Tegnap jól bevásároltam ts29-ből, ráadásul nem is a tegnapi csúcson (kicsivel 7800 alatt) szal nem mondhatnám, h ez a 2 nap a kedvencem eddig... :)

Kis összeg persze, pár száz K, de full tőke, ha úgy veszem.

Lehet hogy a ts28-nak ma konyec, és bár nem tervezek kiszállni a ts29-ből, de isten tudja, mikor lesz nyereséges... Amikor lesz majd elég zsozsóm CFD-vel kereskedni, tuti használok majd stopot.

Várhatok én bármit, csak az esést ugye nehéz előre kitalálni, hogy mikor lesz, és mi váltja ki (pláne, hogy sokkal gyorsabb, mint az emelkedés.) Ezt még nálam sokkal rutinosabbak sem mondják meg, pláne a jelen piaci környezetben, mikor a jegybanki ingyen zsozsó teljesen tönkrevágja a tőzsdék normális működését. Mindenesetre aki tegnap 1300 körül belevett a ts28-ba nagy összeggel, hát... Valószínűleg a rokonság és a szomszédai ma tanulnak tőle pár új, nem kifejezetten szalonképes kifejezést... :P

Én azt mondanám, hogy 8250-ig tuti nem rugdalják el, (azaz még mindig tartom, amit előzőekben mondtam, h előbb lesz 7700 mint 8250) de a jegybanki őrület miatt most már azt kell mondjam, h benne van a tévedés lehetősége is, amit tegnap még nem gondoltam volna.