Re: nincs cím
gilgalad Előzmény: #602277Hát igen, tegnap én is teljesen rossz érzésekkel feküdtem le aludni, már amennyit tudtam.
Én speciel hatodik éve törlesztem, mindig időben. A végtörlesztésre nem térnék ki, abszolút adom a meglátásodat, hogy 90%-ig a befektetők, pénzemberek lettek "megmentve" első körben. Határ és korlát nélkül, ha jól emlékszem. Utána jött az árfolyamgát, ahol már beiktattak egy 20 Mio HUF-os korlátot (miért is?). Van ezen kívül még egy konstrukció, csak ott gyűlik a tőke, a kamat minden amit nem fizet az ügyfél és öt év múlva jön a horror. Ezért csak 3000-en választották, ugrottak bele fejest...
Most megmentik azokat, akik eddig sem fizették. Helyes, de a nagy tömeggel mi lesz, akik eddig is és a jövőben is fizetnék, feltéve, ha nem lesz 300 a CHF?
Az ország rendkívüli módon import kitett, az exportáló cégek több mint 80%-a is importál, majd azon farag egy kicsit és kiviszi. Hol lesz itt versenyelőny 500-600 forintos benzinnél, hiperinflációnál és menekülésnél? Baszott sok cég dőlne be, mini Argentína lennénk.
Nem baj, a pampák királyai csak építgetik a fantaszta világukat, csak a végén nehogy rájuk boruljon az egész. Nem tudom mi értelme ennek az agresszív, rövid látókörű kulturálatlan bagázsnak ennyire ösztönlény formán viselkedni és szétverni mindent, ami még valahogy működött.