Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #602254az élelmiszer mérnök sem rossz.. az előírások szigorodnak de kellenek a műkaják..az újab és újabb még nem tiltott tartósítók.
Sztem mindegy miben vagy jó..csak abban nagyon jónak kell lenni..és a tudásod piacképes legyen.
Indiában még ma is meg lehet élni ha valaki kitesz ajtó elé egy hokedlit és egy széket van papír toll és boríték.... az írástudatlanok viszik felolvastatni a leveleket és íratnak leveleket, tehát ez itt piacképes.
Németeknél kevés a cnc esztergályos és a profi kétkezi szakmunkás.. Norvégiában nincs orvosképzés..a saját embereik külföldi ösztöndíját fizetik és agyelszívásra szakosodnak.
Sztem rendszergazdákra sokáig szükség lesz..mert üzemeltetni kell egy iroda számítógépes rendszerét.. továbbá olyan informatikai szakember aki előszűri a döntéshozónak az adatokat a világ információ tengeréből.
A zöld és kék környezetvédelem a projektmérnökség is jó szerintem..a munkavédelem is kiemelt lesz...
Nem változik a nők továbbra is 20évesek akarnak lenni 50évesen a pasik meg 3m-es répát..hajasbaba fejeket.. tehát a szépségipar..a fitness.
A sok ülőmunka és klíma miatt sok már most is a mozgásszervi gondokkal kűszködő és reumás..tehát a gyógytornász..fizikoterapeuta jó szakma..már most is.