Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #602237

az átváltás a lényeg.

mert ha a mostani árfolyamon váltanak át az ugye 240 fölött van ... és 160-as átlaggal lettek a hitelek felvéve (mert ugyan 180 volt a chfhuf, csakhogy a bank eladási árfolyamon számolta át...).

mi lesz azokkal akik tudtak fizetni és még mindig fizetnek ??? hiszen egy még 50 forint plusz havi szinten megint előállítja ebben a legnagyobb devizalapú adós rétegben újra a problémát.

és ha átváltanak mindenkit mondjuk 180-n de a kamat marad a devizalapú hitel kamat 7-8% az olyan mintha amit eddig befizetett elveszett volna és azok 5-6 év tekintetében súlyos milliókra rúgnak.

a kamatot mihez fogjákkötni ha már forintban lesz az ember hitele ?

bubor ?

amit bárki manipulálhat.

vagy jbk + valamennyi ? ée az a valamennyi mihez kötve változhat egyoldalúan megint ?

szóval nagy kérdések ezek.

én úgy érzem h persze segíteni kell akik bajba kerültek.

de akik bajba kerültek azok jellemzően teljesen kihegyezve vették fel a hiteleket.

és akik nem ?

akik még mindig fizetnek ?

azok megint bűnhődjenek ?

mert most is a rossz hitelek miatt emeltek nekünk kamatot igaz a magyarázat a cds volt, persze azóta cds visszament csak a kamat valahogy nem ...

nekem ez a bajom.

és ez pont a középréteg ...

az árfrögzítés meg nem ér semmit mert csak elodázom a problémát 5 évre és újabb 1,5 millával több lesz az adósságom amit szétdobnak a havi törlesztőbe vagy a futamidőmet tolják ki ...

mindegy melyik a lényeg h még 1,5 millát rápakolnak a hitelemre kamatos kamattal: ha most rögzytem 5 év kamatos kamatával növelt tőke rész érfolyamkülönbözettet fizethetek még pluszba.