Re: nincs cím
Psymon Előzmény: #601341Ez így igaz. Pár napig én is képes vagyok tartani (mondjuk csak aprópénzzel játszom), de egy komplett trendet nem tudnék kiülni. (Maximum akkor, ha olyan egyértelmű és erős trendbe sikerül az elején beszállnom, mint amilyen a november végétől tartó long volt, de ehhez meg ugye igen nagy mázli kell.)
Szeretem a certiket, még így is, h marha sok költség van velük, de hónapokig tartani nem tudom :)) De nem is hiszem, hogy ez feltétlen szükség lenne, mert szépen lehet keresni vele úgy is, ha csak órákra-napokra lépsz be, ahhoz, h egy ilyen 1K-tól 7K-ig terjedő mozgásban benne légy, elejétől a végéig el kell kapnod a trendet, ha ez nem sikerül, (pl csak 3000-en lépsz be) és nem lépsz ki időben, (mikor már csökkenni kezd a certi értéke, mert véget ért a trend) az lesz a végeredmény, h gyakorlatilag jobban jártál volna, ha egy-egy olyan napot játszol meg, mint pl a hétfői hullámvasút.
Ja, és hadd tegyem még hozzá, hogy igazán nagy mozgású certikkel nincs tapasztalatom, mindig csak távoli kiütésű certikben mozgok. (most pl a ts29-ben dax-nál. mióta ez megjelent, nem nyúltam a ts28-hoz. Keresni lehet ezzel is, de 8250-ig csak nem megy fel egy menetben a dax, 8K-ig viszont már nem vennék rá mérget, hogy nem.)