Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #600423

Igen, viszont ezen anyag ékesen bizonyítja azt a korábbi vélelmemet, hogy mesterségesen erősítették meg a forintot. Tehát nem azért kellett ekkora kamatszint, mert baj volt a Zországgal, hanem azért csinálták ezt, hogy húzzák az időt, hogy ne kelljen leértékelni a forintot - ami megoldotta volna a Zország problémáit - egyébként még időben.

Ha ugyanis simor andrás csinovnyik lép az MNB-ben és a devizahitelezés felfutásakor azonnal kamatot csökkent és leértékeli durván a forintot, akkor:

- ad1: Az árfolyamprobléma nem létezne, hiszen akár még erősödhetett is volna azóta a forint, vagyis akár meg is érhette volna a devizában hitelezés,

- ad2: De leginkább elment volna ettől a kedvük a Zembereknek,

- ad3: Erősebb lett volna a gazdaság és kevesebb lett volna a baja.

Az igazi vicc azonban az, hogy ezúttal is pont tegnap kaptam egy anyagot, ami egészen más fénybe teszi a nemzetközi terroristák hazai helytartóját, ugyanis kideült, hogy a módszertan, amit követtek, az nagyon is arról szólt, hogy ebbe a helyzetbe hozzák az országot, azaz bizonyítva van a bűnös szándék.

Ugyanis ami devizahitelezés kapcsán megtörtént Magyarországon, az már megtörtént a világban, méghozzá nem is olyan régen, és nem is olyan távoli néppel, nevezetesen Finnországban és (figyelj!) 1990-ben.

Be fogom ma idézni az anyagot, tetemre hívom a magyargyűlölölő csűrhét, mert az rendben van, hogy ÉN, vagy TI nem tudtok arról, hogy TUDHATÓ VOLT, hogy amit az MNB csinál, az maga a Magyar ELLENESSÉG és MAGYARORSZÁG ÁRULÁS, de bármely pénzügyi vezetőnek, aki 1990-ben ismerte a bankrendszer működését, illetve azt, hogy még az ERM rendszert is mi döntötte be (és miért kellett ERM-II-nek nevezni a mostanit - kíváncsi vagyok hányan tudták, hogy a II nem valami szójáték, hanem az, hogy ez a MÁSODIK rendszer ezen a téren), mert innentől nyugodtan kijelenthető lesz, hogy simor andrás és bűntársai egyszerűen rászabadították azt a pestist erre az országra, amiről már korábban bebizonyosodott, hogy tönkretesz egy népet.

És ez ügyben tetemrehívom terrorisztánt is, ugyanis ehhez nemhogy asszisztált, hanem egyenesen el is várta, ugyanis ezt a módszertant most kifejezetten Magyarország megroppantása érdekében hívták elő, és vezényelték le.

BŰNÖSÖK!