Re: nincs cím
Előzmény: #600394Nem véletlenül emlegettem annyit az autos topicban a leinformálható vezetett szervízkönyvet. Egyébként, ha valaki olvasgatja a Totalcart, akkor időnként ír oda a "Becsületesnepper", ha én most használt autot keresnék, akkor bizonyára felkeresném, mert általában nagyon szimpatikus, és igen megfontolandó dolgokat ír.
Így például külön cikksorozata volt arról, hogy a "magyar autovásárló hülye", pontosan abban a hangnemben, ami minden tiszteletet megérdemel, mert egyrészt világosan megmutatja a hülyeséget, a felesleges butaságokat, és végre megoldást is mutat ezekre, így például azt teszi világossá, hogy nem kilométert veszünk, hanem ÁLLAPOTOT, ugyanis egy mai auto számára a több százezer kilométer egyszerűen nem okozhat problémát - nem véletlen, hogy a visszatekertek többsége is még egészen hosszú életet tud élni.
Egyébként én például nem mernék saját kútfővel külföldről autot behozni, mert besz*ri vagyok, nomeg nem is értek hozzá. Ez nem az én világom, én inkább kivárom a jó lehetőségeket, amikre azonnal le is csapok ;)