Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #598998engem pl a cég minibéren tart, és elszámoltat velem 30ezret kocsira, amit nem is használok, így vagyok bejelentve - legalábbis én a papíron ezt látom - 130ezer BRUTTÓval ! amiből kb. 100ezret kapok NETTÓban.
a jutalékot feketén adják úgy hogy a cégvezető egy haverjának a számlagyára számlát hoz be,átutalják neki a lóvét, ő felveszi kp, behozza - nyilván levonja ami neki ezért jár úgymond - és zsebbe kifizetik ebből a jutinkat.
de ez a mostani kormány fehérítése miatt már nem csinál csak annyi számlát h ne legyen feltűnő, így aki mondjuk túl sok jutalékot csinálna - közben persze erre presszírozzák az embert mert ebből él a cég - akkor magának kell számlát szereznie valamilyen úton-módon ...
-
nekem van lakásom, ami nem az enyém hanem még 14,5 évig a banké :o) és hát a nettó bérem teljes egészében sem elég a havi hiteltörlesztésemre ... és akkor még nem beszéltünk a rezsiről meg a kajáról :o) valahogy nem venném jó néven ha megingatlanadóztatnának ...
viszont a főnökök 150nettóval vannak bejelentve és feketén szép pénzeket nyomnak maguknak és van miben dúskálniuk, most vett az egyik egy lexit, na ők az a kategória akik csalnak, csalásra kényszerítenek másokat vagy annak belenyugvására és közben két lakást végtörlesztett vissza anno, de közben állandóan szidja ezt a kormányt ...
-
hát ennyit erről emberek.