Re: vatikán
Dr. ursi Előzmény: #598815én arra is gondoltam h a roman azt is jelentheti h román :o) és székely mint tudjuk :o) azt nem tudtam h zsidó származású.
„A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja táplálni a híveket. Eztán a hét domb városát elpusztítják és a rettegett bíró megítéli a népét. Vége.”
viszont azt is írják h nem bizti h róma a 7ddombos város mert ugye jeruzsálem is 7domra épült ...
ezt már én teszem hozzá hogy
és hát a biblia leírja h jeruzsálem másodszoris el fog pusztulni.
sőt aszem a 7dombnak van valami köze a cityhez és ny-hoz is ...
a rettegett bíró jelen esetben pedig nem Jézus, hanem az Atya és népét vagyis a zsidókat ítéli meg ahogy le van írva ez is.
és az is el van írva h miért.
mert minden csapás és vezetgetés ellenére nem hallgatnak az Atyára Istenükre.
tulképp pon t azé mert amit most csinálnak már jóideje a rótsíldék és a többiek.
itt nem az átlag zsidó polgárról van szó, azokat szintén az elitjük küldte hitler mészérszékére is és ezek a dolgok akkor ki fognak derülni napvilágra fog kerülni minden bűnük.
ismétlem egy bizonyos rétegnek, amibe olyanok is beletartoznak mint a zsidó szekták az usában akik pl pedofilokat is takargatnak belső szabályaik vannak szóval nem Istenszerűen élnek.
nagyon kevesen fogunk megmaradni.
bennem is csörgedez valamennyi zsidó vér, szóval nagyon-nagyon kevesen fognak megmaradni, sztem én se,m megyek át azon aszűrőn amivel ott mérnek :o(