Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: vatikán

Dr. ursi Előzmény: #598815

én arra is gondoltam h a roman azt is jelentheti h román :o) és székely mint tudjuk :o) azt nem tudtam h zsidó származású.

„A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja táplálni a híveket. Eztán a hét domb városát elpusztítják és a rettegett bíró megítéli a népét. Vége.”

viszont azt is írják h nem bizti h róma a 7ddombos város mert ugye jeruzsálem is 7domra épült ...

ezt már én teszem hozzá hogy

és hát a biblia leírja h jeruzsálem másodszoris el fog pusztulni.

sőt aszem a 7dombnak van valami köze a cityhez és ny-hoz is ...

a rettegett bíró jelen esetben pedig nem Jézus, hanem az Atya és népét vagyis a zsidókat ítéli meg ahogy le van írva ez is.

és az is el van írva h miért.

mert minden csapás és vezetgetés ellenére nem hallgatnak az Atyára Istenükre.

tulképp pon t azé mert amit most csinálnak már jóideje a rótsíldék és a többiek.

itt nem az átlag zsidó polgárról van szó, azokat szintén az elitjük küldte hitler mészérszékére is és ezek a dolgok akkor ki fognak derülni napvilágra fog kerülni minden bűnük.

ismétlem egy bizonyos rétegnek, amibe olyanok is beletartoznak mint a zsidó szekták az usában akik pl pedofilokat is takargatnak belső szabályaik vannak szóval nem Istenszerűen élnek.

nagyon kevesen fogunk megmaradni.

bennem is csörgedez valamennyi zsidó vér, szóval nagyon-nagyon kevesen fognak megmaradni, sztem én se,m megyek át azon aszűrőn amivel ott mérnek :o(