Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Scipio Előzmény: #598313

Komolyan szerintem valami beakadt nálad, már legelőször is leírtam neked "Átlag 80k közmunkás dolgozott havi szinten mindkét időszakban." Aztán miután még mindig ezen lovagoltál "Egyébként magyarázd már meg, hogy miért nekem bizonygatod újfent, hogy 2010 és 2012 közmunkásszáma nagyjából azonos volt, amikor ez volt az egyetlen, amiben egyetértettünk: "Átlag 80k közmunkás dolgozott havi szinten mindkét időszakban." Tényleg nem értem, hogy-mit olvasol-értelmezel..."

És most megint "oldalakon át" bizonygatod nekem ugyanezt, jól vagy? :))

Az meg tényleg nem semmi, hogy bár még maga a kormány is "csak" 160k-s növekedésről beszél, te már 190k-nál tartasz... "2012 decemberi adat pedig 3,908 millió fő" még mindig nem vagy képes felfogni, hogy nincs olyan, hogy 2012 dec. adat, csak 4. negyedéves... 2010-ből meg jellemző, hogy a legalacsonyabb 1. negyedévest veszed, a kormányváltás nem akkor volt, minden statisztika a 2.-al számol, persze akkor nem tudtad volna kihoznia a 190k-t... Az sem ment át sokadszorra sem, hogy a szezonális változások miatt egyébként sem vethetünk össze eltérő negyedéveket, de elég is volt ennyi "De azért köszi, legalább kicsit beleláttam, hogyan is működik a fideszes agitprop, ha a ksh egyébként is javunkra manipulált - hogy hogyan szintén linkeltem pár módszert - számai nem domborítják ki kellőképpen pártunk sikereit, akkor kezeljük őket kreatívan :)"