Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #596109

1. Én úgy tudom h a németeknél a franciáknák az amcsiknál is olcsóbb, pedig itt a dolgozóknak csak a töredékét fizetik, tehát annyival olcsóbbnak kéne itt lennie (jóval) hasonló profitszinten. De te komoly számsort hoztál ide, kb. láttál már olyan ambert aki hallott róla h valaki mesélte h hallott róla h máshol drágább...:)

.

2. Úgy tudom h ez a Patika tv 2010-ben született tehát nem egyik napról a másikra. Volt rá három év aki nem lépett az rábaszott, de az se igazán. És aki sajátmaga csinálja a saját patikájában ott ugye semmi gond, tehát nagy marhaság az ingatlanos albérlős példád , már bocs :) Amúgy azt gondolom az egésztről azokban a szektorokban ahol az államot fejik (gyógyszer) vagy ahol természetes monopolium van (közmű) 2x is érdemes meggondolni h befektessen valaki , de ez a világ minden országában, az amcsiknál is így van, aki meg befektet nyilván valami infóban bízva teszi, kevesek láttak égő csipkebokros látomást ami után életük egyetlen értelmének az emberiség nemes ügyének tekintették a patika felvásárlásokat . A patikákat nyilván szoci spanok szippantották fel, mert akkor alakult ki ez az aránytalan helyzet, most rájuk fér egy kis fogyókúra különösen h 3 évig csak a f@szukat verték.....nem tudom őket sajnálni a patikusokkal szemben akik szerinted csak albérlők...szerintem pedig szakemberek és akik szintén tömegesen mennek ki többek között a felvásárlások miatt is...