Re: Bírósg előtt a kifogás , meg van a hitelezői képviselő
prfecó Előzmény: #595895Nem értem mi a baj.
7 évvel ezelőtt befektettem elsőnek a kisbüfik közül a 10 Ft névértékü 600.000 értékre taksált 1 db részvényre, persze más árfolyamon.
Persze hogy elvártam egy közgyűlésen, ami állt 3-5 részvényesből hidegtál is legyen (nem volt egyébként ), csak pogácsa és üditő
a következő kgy-n (volt hidegtál ? Soós nem szolt elmentem volna . Egyébként RFV időben Makra és Soós teljesen normális üzletember , jó ötlet , jó kilátások. Ismerőseim is tettek be tőkét, jó volt az árfolyamnyereség 2750-3000 től ki meddig tartotta.
Klón igazad van korábban nem volt Soós gazember és én sem voltam kőkemény , mert minek , ha az ötlet jó , vezetés normálisnak tünt. Nem voltam 10%-ig erejéig bejelentett részvényes.
Sajnos egybeeshetett más közgyűléssel , ahol viszont az osztalék nagysága miatt kisbüfik nevében megtámadtam a kgy. -i határozatot a 51 % -os külföldi tulaj ellenében. Volt is riadalom Franciaországban - aztán kisbüfikkel kiegyeztek - utána kisbüfik kaptak normális tájékoztatást , ma is BÉT "A" kategória .
Ezért ismerem az összes cégvezetőt , mert volt merszem kinyitni számat kgy-n . Ezért előtte inkább megkérdeztek , ha küldtem be valami kérelmet pedig ELMÜ-nél sem voltam 5 % feletti részvényes.
Valaki tán emlékszik MOL kis részvényesi klubra , OTP se volt élből elutasító egy ideig kisbüfikkel , utána árfolyamnyereség bőven kompenzált mindenkit.