Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #593823

Én is felismerem, azért mutattam például RÁD. Tessék megérteni, hogy aki nem akart belépni, aláírt egy papírt és kinn maradt. Hol volt ilyen a kommunizmusban xmann? Hol volt olyan, hogy bement a paraszt és azt mondta, maradok a saját földemnél és maradhatott? Hol volt olyan, hogy bement a sarki fűszeres, hogy marad boltos és maradhatott? SEHOL. És elég sokat tudok róla a családból, szóval ne add nekem az egyetlen hozzáértő nagy arcát, mert véletlenül úgy marad a mosoly, ha elmesélem, hogy miket csináltak csak a saját családomban a kommunisták. Nem véletlenül rühellem őket, különösen akkor, amikor belekényszerítenek a kolhozba saját szabad akaratom ellenére, kényszerítenek, hogy mocskor rablóhordáknak adjam át a pénzem, kényszerítenek arra, hogy tűrjem, ahogy eladósítják az országot és ellopják az állam vagyonát.

Szóval, bármennyire próbálsz forradalmat csinálni, amig én itt leszek, addig ez nem fog összejönni, mert minden alkalommal rá fogok mutatni a kommunista szimpátiádra. Arra, hogy szerinted az a normális, amikor erőszakkal terelnek bele valakit egy rendszerbe és az a nem normális, amikor esélyt adnak neki az onnan kimenekülésbe.