Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #593674

Te mégis miről beszélsz?

ÉN NEM AKARTAM EZT. ÉN NEM AKARTAM LEMONDANI A JÁRADÉKRÓL, DE ERŐSZAKKAL ELLOPTÁK A JÁRADÉKAIM 25%-át mocskos liberálkommunista uzsorások, hogy azzal manipulálják a magyar piacot és tartsák hatalmon a liberálkommunista rezsimet.

Engem terrorral, fenyegetéssel kényszerítettek bele ebbe a rendszerbe a liberálkommunistákat, mint annak idején a TSZ-esítésbe a parasztembereket, mert nem lehet kimaradni! Én ellenálltam, megtettem mindent, de nem lehetett, a liberálkommunista terrorszervezetekkel szemben nincs ellenállásnak helye.

SEM ÉN, SEM TE NEM MONDTÁL LE NETTÓ JÖVEDELMRŐL SOHASEM, vagyis semmi olyasmi alkut nem kötöttél az állammal, ami a TÉNYLEGES jövedelmedről szólt volna. SOHA a visszalépés lehetőségének megnyitásáig.

Az alkukötésre ugyanis akkor volt lehetőség, amikor az állam megnyitotta a visszalépés lehetőségét, és bárki dönthetett, hogy megy, vagy marad. AKKOR volt szabad választás. Csakhogy ettől a pillanattól kezdve arról, hogy az állam bármit ellopott volna, SZÓ SEM LEHET, mert a liberálkommunisták agymenése és torz gondolkodásával szemben, a TSZ-esítés ment terrorral, a kilépés pedig szabad akarat alapján.

Szó sincs lopásról, mert szó sem lehet lopásról, hiszen csak visszakerült az ÁLLAMHOZ ami az ÁLLAMÉ és ennyi a történet. A lopás pont addig volt fenntartva, amig számolatlanul ömlött a pénz ebbe a liberálkommunista országdúlásba. És ezért is távozott onnan az emberek többsége, mert SOHA nem is akart oda belépni és ezért nem lehet szó semmiféle lopásról, jelen esetben ugyanis az állam nemhogy el nem vett semmit, hanem még vissza is adott valamicskét a kifosztott embereknek.

A visszalépésben semmiféle erőszak nem volt. De persze ezt egy liberálkommunista úgysem fogja érteni (xmann), csak mondogatni fogja, hogy kifosztották a népet, mert így lehet forradalmi hangulatot csinálni.