Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #592920először azt hittem provokálsz...
aztán azt gondoltam naiv vagy...:)
aztán abban 100% bizonyossá váltam,hogy még csak nem is játszotál fizikálison kivűl életedben erre a párra.
de akár day trade,swing vsz. nálad ilyen sem volt erre párra,soha valszeg.
ez most egy megállapitás,nem kötekedés.:)nincs baj ezzel.
nos...
igen? valóban igy lenne....ahogyan állitod?
több millioan nézik ezeket a számokat ennél a devizapárnál,a nagy büdös golyón...
jelen esetben:
az általad irt,kifogásolt elsődlegesen utunkba eső két szám: 299.7....295.8 ,elsősorban csak napizoknak szol.....
ezekről a szintekről fordulhat akár,gondolkozhat akár 0.8 értéket is az árfolyam,nálam ez akár 100ezer ft nyerőt,de akár bukot is jelenthetne.
nem egyszer előfordult már velem...ilyen támasz1,ellenállás1 szintekről ilyen esemény a forintnál...
vegyük most az árfolyamot 296.580...ha elérné 295.8-at,én nyitnék egy longot,0.5 elmozdulás után akár lehet 20-100ezer tisztám,és dobnám,de lehet ettól még 290 holnapután.....erre jók.
továbbá.....
na csak,hogy az elmúlt 2honap alatt mit művelt ezeken a számokon?
amelyek engem mindig érintettek....
és meg is tettem a téteket....
pl. ugye van egy emelkedő trend vonalunk ennél a párnál,mely december honapban alakult ki...és egy 21napos mozgonk,mely ugyancsak szinte centire ezzel mozog 1ütt.
mutass már nekem egy pontot ahol törte,mert nem számit és senki nem nézi,mert varázsszám,az elmúlt 2 honap alatt?
kb. 3-4szer forditotta meg az árfolyamot...eddig,ahol én mindig longgal vártam és stoppal...
most nem azt állitom,hogy nem törheti soha,de hogy ne adna támpontot???az vicc kategoria,aki ilyet mer állitani...és egyébként stop-stop stop...
nem beszélve arról,hogy kialakulnak tulvett és tuladott zonák,melyekre már további hirek sem tudnak hatni sokszor....és korrekcio követi,iránytól függetlenül...
plusz itt árgus szemekkel lehet figyelni a margon ,folyamatosan,az ilyen templeton féle mozgásokat.
Őszinte kérdésre tovvábbiakban is szivesen válaszolok:)