Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

Spade Előzmény: #590939

Azért csak egy gondolat. Persze sztem is idiótizmus auswitzezni különösen sport meccsen nem lenne helye ahogy a fekák lehuhogásának se meg a cigányozásnak se, sőt nem is értem hogy kerül oda illetve értem mert nem vagyok hülye, de inkább biztatni kéne mint a másikat kutyázni.

De amilyen értékrendet ön képvisel az úgymond keresztény értékrend az éppen haldoklik és biztos halákra van itélve, mert és ez egy lemma: Nincs erkölcs vallás nélkül. Eu-ban a liberálisok és a szocik lejáratták a keresztény egyházat tönkretették kigfiguráztak a vallási érzületet. Itt röhögnek ha az állami vezetők templomba mennek, amcsiknál meg nem. És láthatólag statisztikailag mit látunk ? szinte minde eu keresztények minősíthető országban gyors lakosság fogyás van ahol nem ott a muszlimok miatt nincs. Tehát ez a kulturkör láthatólag képtelen reprodukálni magát így el fog pusztulni. Ha a számuk vészesen lecsökken majd jön egy népvándorlás akár délről akár keletről ahogy szokott aztán leöli a maradákot ahogy ez a történelemben mindig is volt. 10x 100x népesség többletnek senki nem tud ellenállni.

.

Tehát meg kell barátkozni azzal a gondolattal h más értékrendek szerint itéljük meg a világot, a mongoloknál dicsőség volt népeket kiirtani, ez afrikában sem okoz álmatlanságot, a japok is habozás nélkül mészároltak, a kínaiak se sajnáltak 10 millio embereket arra h épüljön az a kínai fal, a törökök se szaroztak az örményekkel milliókat irtottak ki karddal vágva fel a nők hasát. A történelemben nem is oly régen, laosz meg kambodia pedig ékes példája h simán ki lehet írtani a lakosság 1/3-t akár felét is.

.

Tehát a keresztényi europa értékei és erkölcse mém biztos halálra van itélve. Valamit nem jól csinálunk az evolúciós alapfunkció sem működik ezért valszeg a világot se lehet eszerint értékelni, mert barbarizmus a világ haladó értékeit (evolúciós fennmaradás mint az élet legfontosabb alap törvénye) képviselő népekkel (muszlimok,feketék,ázsiaiak) szemben.