Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Scipio Előzmény: #589871

Ha végre megértenéd, hogy a 61k nem a túlélők száma, hanem akik akkor ott gyülekeztek... Ha egyszer tudod, hogy 61k- mondjuk 10k musz, azaz 50k honvéd volt a gyülekezőn és a 200-210k 75%-a túlélte, akkor még véletlenül sem merül fel benned, hogy legalább 100k élő hiányzik? Ebből kb. 25k fogoly volt, a maradék meg már otthon volt, sebesülten, betegen vagy szimplán leváltva, hazarendelve, vagy máshol állomásozott, hiszen még áprilisban is csaknem 110k volt kint. Ez már megírtam, belinkeltem, ennek ellenére még mindig a 61k túlérőre alapozva gyártod az elméleteket. Nem indulatból mondom, hogy neked min. mindent 2x kell leírnom, hanem mert a fenti tapasztalat is ezt mutatja. Innentől kezdve meg minden a 61k túlélőre alapozott számítgatásod alapjaiban téves...

Arról nem is beszélve, hogy az előbb külön kikerestem neked - csak tudnám mi haszna volt... - egy konkrét ho. esetét, amiből láthattad, hogy a 6 gyalogzlj 80-95%-ot vesztett, alig több mint 1000 fő maradt összesen!!!, 9 ho volt szorozd be és láthatod mennyi lehetett kb. a meglévő gyalogság létszáma...

Leírtam, de akkor megint...: 220k honvéd, halott 40-50k, 20-25%, 35k körüli muszos, halott 15-20k, kb 50%, tehát a honvédnek 75%, a muszosnak 50% esélye volt a hazatérésre. De a hds. 60-70% nem elsővonalbeli gyalogos, hanem kiszolgáló-támogató, az ő átlagveszteségük kb. 30% volt, kivéve a közéjük tartozó muszosokét, akiknek a vesztesége elérte, sőt időnként meghaladta az elsővonalbeli harcoló alakulatok 80-95%-os veszteségét... (A veszteség jelentése: halott, eltűnt, fogoly, sebesült, beteg) A visszavonulás borzalmai miatt extrém módon egálba, sőt túlsúlyba került a halottak aránya a sebesültekéhez, tehát a 160k támogató halottja kb. 25k (ebből min 15k muszos), a 90k elsővonalasé meg 35k körüli, tehát hogy elsővonalbeliként eless kb. 35% esélyed volt, hátsóvonalas nem muszosként 10% sem, hátsóvonalbeli muszosként meg 50%, elég egyértelműek a számok, hogy valami bűzlik a muszosok körül...

Csak remélni tudom, hogy így már világos :)