Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #588480

Az utóbbira röviden csak annyit, hogy benéztem azt, hogy matgab mikorról írt, most újraolvasva 1944-ről, de természetesen én az első dátumra figyeltem, azaz 1942-re, vagyis arra, hogy mi lett volna AKKOR, ha a háború elején, vagy viszonylag elején csinálunk valami mást, esetleg másképpen állunk a háborúhoz.

A mondandóm erre vonatkozott, nem 1944-re.

Elnézést a félreérthetőségért, ugyanakkor jelzem, hogy a nyilasok elítélésében és a nemzetből való kivetésében aztán pont nem változott a véleményem.

"A linket nem értem, most ezen azt kellene látni, hogy már '33-ban üldözték a zsidókat vagy hogy ez a világ fejlett részén élő zsidókban visszatetszést keltett?"

A link arra utal, hogy Németországgal szemben előbb vezettek be gazdasági szankciókat, mint hogy Németország megtette volna azokat a zsidókkal szemben. Őszintén szólva a legnagyobb bajom ezzel az, hogy a forrásokhoz nem férek hozzá, csak látszik, hogy léteznek és hogy valóban megtörtént egyfajta bojkott - de hogy pontosan hogyan, azt nem tudom.

Namármost, a történetben az az érdekes, hogy ha 1933(!)-ban valóban bojkottra szólítottak fel egyes zsidó szervezetek Németországgal szemben, akkor az érdekes adalék lenne ahhoz, hogy miből következett micsoda.