Hozzászólás
Ibizasztem jól csinálták..a jegybanki kamatcsökkentéssel keresték azt a pontot ahol a ft begyengül..(ez jó mert ezzel is tudják szabályozni az árfolyamot..attól függően devizát vagy forintot kell törlesztenünk..ez jó lehet a kötvények lejáratához..a monetáris politika az árfolyamszabályozás lenne a dolga mnb-nek..amit a kormány gazdaságpolitikájának a függvényében kell/ene folytatnia..ez középfokú pénzügyi suli második óra anyaga..
tudni kell mekkora az a kamat az állampapírokra ahol még nem vagy lúzer és még éppen veszik..
Írtam párszor én jegybankelnök választására várok egy nagy vakkanást..de kizártnak gondolom matólcsit..ez lesz benne a zsuga.. egy igazi szakember lesz sztem..de aki magyar elkötelezett. napi 10-15 Ft-os mozgások is lehetnek..
akik tudják a valót azok sokat keresnek.. írtam azt is..sztem fidesz infóval fizet..nem lopási engedéllyel mint a komik..így a piac fizeti ki az embereit..ügyes.
Templeton lesz a kulcs..ők tudnának minket "bedönteni" de bedöntési kisérletnél el is lehetne venni tőlük olcsón a zsugákat..ehhez kell egy tökös..és MAGYAR jegybankár..