Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hát akkor egy fontos infó

Előzmény: #585941

Akkor folyt itt:

"Lúd-milla fényező oldalról:

"Egyensúlyteremtés

A költségvetés egyensúlyának helyreállítása érdekében 1200 milliárd forintos megtakarítást hajtott végre a Bajnai kormány"

Szerinted pontosan mekkora GDP arányosan 1200(!) milliárd forint GDP arányos hiány? Hol látható ez a te számaidban?

Hol látható a te számaidban az, hogy 2008-2010-ig feje búbjáig eladósították az országot, amelynek a törlesztési kötelezettségei kizárólag2010 után jelentkeztek?

http://www.portfolio.hu/img/upload/2011/09/visszafiz-20110930.png" rel="nofollow"> http://www.portfolio.hu/img/upload/2011/09/visszafiz-20110930.png" rel="nofollow"> http://www.portfolio.hu/img/upload/2011/09/visszafiz-20110930.png

Tehát ki kódolta bele a rendszerbe a kreatív könyveléssel azt, hogy mig 2010-ben elég volt 6 milliárd EUR a törlesztésre, addig 2011-2012 már LEGALÁBB 8 milliárd EUR legyen a törlesztés, vagyis ki kódolta bele a rendszerbe A GDP 2% KITEVŐ TÖBBLETTERHELÉST A TELJES KÖVETKEZŐ KORMÁNYZATI CIKLUSRA?

Ki nem foglalkozott az önkormányzatok, alrendszerek hiányával, nem mutatva ki azt és annak kötelezettségeit a költségvetésben?

Kik voltak azok, akik a háttérből úgy segítették a liberálkommunistákat, hogy közel 300 milliárd, azaz a GDP 1%(!)-át kitevő hiányt sózzanak a következő kormány nyakába, amihez köze nem volt?

Adjuk össze a fentieket:

Évente +2% és +3% hiánynövelés változatlan feltételek mellett, azaz a legfínomabb és leglogikusabb könyvelés mellett is azt kellett volna kimutatni már 2009-ben, hogy 2010-re stagnálni fog az ÁHT hiány változatlan feltételek mellett csakhogy abban az esetben a VÁRHATÓ GDP ARÁNYOS HIÁNY GARANTÁLTAN:

- 2010 -6,6% (jé, mennyivel is mentünk Brüsszelbe?!)

- 2011 -7,6%

És máris látható hogy nemhogy semmit nem oldottak meg, hanem majdnem akkora sz*rba lavíroztak vissza, mint amibe 2006-ban voltunk.

És mindehhez majdnem megduplázták a deviza államadósságot is, és elképesztő mértékben el is adósítottak.

A szomorú igazság tehát az, hogy ha úgy számolnál 2008-2010 között, ahogy most az Orbán kormány esetében számolnak 2014-re(SIC!), akkor a számadataid bizony azt mutatnák neked is, hogy nemhogy semmit nem oldottak meg, de sokkal nagyobb sz*rba nyomták bele a magyarok fejét, mint előtte ElQro.

JA igen. Mindehhez tegyük hozzá a privatizációs bevételeket (ami ma vagyonszerzés), valamint a forint árfolyamának mesterséges manipulálását és a lakosság feje búbjáig történő eladósítását és máris látható lesz, hogy a kreatív könyvelésen és a felszámolásba taszításon kívül semmihez sem értenek, de ahhoz vérprofin.

Szóval szeritnem VAGY felejtsed el ezeket a hamisított és semmit sem mutató statisztikákat VAGY használjad egyformán és legyél szives interpollálni, hogy VÁLTOZATLAN(!) adórendszerben mi következett volna belőle a következő évekre. Én most a teljesség igénye nélkül nem írtam oda a devizahitelezés problémakörét, az önkormányzatok adósságának megoldását, de gondolom enélkül is nyilvánvaló lehet, hogy a könyvelés meghamisításának és a bűnvádi eljárás megalapozásának szerepkörén kívül az általad idézett számok kizárólag a bűnösségük megállapítására szolgálhatnak, ékes bizonyságul arra, hogy a liberálkommunista könyvelés mekkora hamisításra is képes és mennyire életveszélyes felülni neki.

A TÉMA EGYÉBKÉNT A TOVÁBBIAKBAN ITT OFF, kéretik ITT:

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1787

Folytatni. Köszönöm!"