Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hát akkor ez is megvan :o)

Előzmény: #587608

Már ne haragudj, de egyszeűren nem mondasz igazat. Ha igazad lenne, akkor lúdmillának megszorítania sem kellett volna és 2010-ben nem 7% körüli hiány lett volna az átadás környékén MIUTÁN 3-4%-al szorítottak meg. Mindamellett a mostani hiányban benne van már olyan adósságnak az adósságszolgálata is, ami korábban nem volt a rendszerben, tehát ebből a szempontból sem lehet igazad.

Mondhatni, ahhoz, hogy igazad legyen, ahhoz 2010 áprilisában 3,5%-nak kellett volna lennie a hiánynak (manyuppal), de nemhogy annyi nem volt, hanem először lobbizni próbáltunk, hogy hadd legyen az a 7%, ami tervezve volt.

Szóval, értem én, hogy ha a korábbi mantra megbukott, akkor keressünk más kákát a csomón, de azért ennél kevésbé átláthatóval és kevésbé könnyen cáfolhatóval kellene próbálkozni szerintem.

Ja igen, és azt még el se felejtsük, hogy a 2009-ben és a választásokig lehívott uzsoráknak az uzsoraszolgálata és visszafizetési kötelezettsége 2010 áprilisáig még nem jelent meg a költségvetésben, hiszen a liberálkommunisták gondosan ássák az aknánat a következő kormánynak. És akkor most a 200 milliárdos EU pofont és társait nem is kezdeném el sorolni AMIK ELLENÉRE is tartottuk a 3% hiánycélt.

Szóval, ne már...