Re: Újabb kezdet
Hathor Előzmény: #5873102012.12.02 23:24 Zotya32 (Tisztelt Tag) Re: kövezzettek meg Címzett: @wnprt wnprt írta:
Ha jól tudom a KEG veszteséges, a saját tőkéje jelentősen csökken, meddig él még a cég?
jon nemsokara az alaptokecsokkentese... most eladjak a sonkat, aprilisi kozgyulesen mar tudnak is errol donteni, nevertek 50 ft lesz, rv. dbszam valtozatlan.... marmint a 15 millio 400 ft-osbol lesz 15 millio db 50 ft-os. re: phyl story
írja zotya
------------------------------------------------------------------------------------------------
2012.12.03 13:34 Sly-- (VIP) Re: kövezzettek meg Címzett: @Kissherceg Kissherceg írta:
Egy szóval sem mondtam, hogy a részvényt gyűjti és nem is gondolom így.
Ráér még, tőle is 6 Ft-on szedték el az utolsó phyl. részvényeit, másrészt lehetnek más eszközei is.
írja sly
---------------------------------------------------------------------------------
2012.12.04 12:53 Sly-- (VIP) Re: kövezzettek meg Címzett: @Zotya32 Zotya32 írta:
KAMU.... KAMU... KAMU...
"Ha a KEG-et 60 mióért megérné megvenni ,akkor már sokan meglépték volna.Az adósságok és a keretjelzálog miatt azonban a szakmai befektetők tartózkodnak , a kicsikre meg könnyen rádőlhet.Marad a lassú ,koncepciótlan agónia ! Dr SJ"
Ha viszont nem ér ennyit se, akkor osszunk egy kicsit a közel 15milliós részvényszámmal és gondolkodjunk, milyen árfolyam fog ideilleni...
A megfejtésre tegnap már céloztam...
írja sly
---------------------------------------------------------------------------
2841 2012.12.04 13:23 joepappa (Kezdő fórumozó) Re: kövezzettek meg Címzett: @Sly-- Sly-- írta:
A megfejtésre tegnap már céloztam...
6Ft
Joe papa válasz
--------------------------------------------------------------------
kíváncsi leszek, bemegy-e 30 alá.... ha most nem is, majd tavasszal az alaptőkecsökkentéskor biztosan. Innen még simán felezhet fél éven belül.
Zotya válasz
--------------