Re: nincs cím
Borska Előzmény: #585083"mindenki shortot lát , kicsi a kt , már csak egy jó hír kell és repülünk felfelé,mint egy rakáta "
hm,hm....
fene tudja,én speciel nem így látom,és hogy miért is nem? az nem igaz hogy mindenki shortot lát!!! ha kitekintesz a világba már vagy 3éva brutál gigamega rally zajlik árazva a kilábalást és a szebb jövőt,ami az usa fundákat nézve így utólag némiképp megalapozott ,vagy a német gazdaság produktumteremtő képességét figyelve igazolva is látszik,az hogy Mo ebben a környezetben ennyire képes egy szegénységi bizonyítvány,és ennek ellenére ha jobban belegondolunk és utánnanézünk nem is rossz!!!! hisz az ország recesszióban evickél,és a kilábalás se igazán látszik,hogy ennek most gazdpol okai vannak vahy más az jelen eseben tökmindegy,szóval recesszióba fuldokolva,unortodoxia mellett a bét produkált éves 5,81% plusszt !!!!! ha most párhuzamot állítasz és megkuksizod Dow-ot az éves 6,41% val nem is olyan rossz,sőőőt,ha így nézzük kifejezetten optimistán árazza a bét rv szekciója a kilábalást, nincs itt túlzott pesszimizmus,szerintem abszolute értékén van kezelve a dolog ,inkább kicsit még optimista is....
kicsi piacunk már már a külföld érdektelenségébe fulladva saját lábon állva ellentétesen menne bármivel is? ezt nem hiszem, átételesen minden hat mindenre és hangulatromláskor ,mint egy fiscal cliff ami a világgazdaság növekedési ütemét is levágja, simán szintekkel lejjebb fogja tolni a bétet (már ha lesz !!! de ez a jövő)
jó hirre röpülönk mint a rakéta,ez is szubjektív,mit jelent a rakéta? 300-500pontot? mert végül is az is rakéta,de mit ér ha a hosszú funda -3000? bár sajna ez képtelenség megmondani
a jó hírre pedig a fidesz éra alatt nyugodtan várhatunk,megmondták nekik a tőzsde lónak a f@sza és a magyar ember ne tőzsdézzen,magasról tojnak az árfolyamokra,nem tartják elsődlegesnek a takarékosság és befektetés ezen formáját ellentétben egyéb országokkal, azt gondolják hogy a lakossági állampappírvásárlás megoldja a gondot :) :) :) mosolyogtató
ha van egy szint,egy határ amihez tartja az ember magát,ahogy a Te esetedben ez a 17800 ,az nagyon jó!!!! és nagyon hasznos,hisz komoly buktáktól tud megvédeni a keserű stopp
szerintem bármi is legyen a stratégia ,lényeg a tőke védelme és a profitteremtő képesség,jahh és ez nem menjen az életminőség rovására!!!