Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

Hiába a kommunista forradalom és agitáció, ez a topic nem válik az áldozatává.

Errefelé a demokrácia dívik, azaz az olvassa a topicot, aki akarja, de aki ide ír, az elfogadja az ÉN játékszabályaimat, amikre nekem jogot biztosított a forum tulajdonosa és adminja. Akinek ez nem tetszik, nem kötelező engem és a véleményemet olvasgatnia, van itt számtalan más topic, amit nem is látogatok.

Ezen túlmenően, vajon mi lehetne a véleményem azokról, akik lesajnálnak, lenáciznak, de mégsem bírnak ki egy napot sem anélkül, hogy megpróbáljanak belémrúgni, mert szánnivaló kis életükben ez az egyetlen örömük? :)

Azzal már elmondtátok a véleményeteket az írogatásomról, hogy olvassátok, és nem tudjátok abbahagyni az olvasását. Innentől magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt, ha nem vagytok képesek erről a topicról leakadni, hanem mindenáron kommunista forradalmat akartok kirobbantani, amiben majd "ti igazlátók" döntetek arról, hogy EGY SZERKESZTŐI SZABADSÁGOT ÉLVEZŐ publikáló miről írhat és miről nem, illetve, hogy miről kell írnia, avagy miről nem, illetve, hogy milyen hangnemben, avagy nem.

Hát ez itt nem fog működni, legfeljebb csak lejárathatjátok magatokat, engem nem hattok meg. De ha ettől kicsit jobban érzitek magatokat és legalább egy kis szellemi maszturbációs élményetek lesz, akkor csak nyugodtan okádgassatok én meg majd felmosok. Ez van, el kell fogadnom azt, hogy az böföghet ide feleslegesen, illetve undorítóan aki csak akar, de legalább meg van az esély, hogy kitakarítsak utánuk.

No, részemről idénre ennyi.