törölve
ROTFLMAO az észosztók klubbjának:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/jocskan_lehozta_inflacios_elorejelzeset_a_jegybank.177276.html
"Jócskán lehozta inflációs előrejelzését a jegybank!
5,0 százalékról 3,5 százalékra hozta le jövő évi inflációs előrejelzését a jegybank. Ugyanakkor a növekedési előrejelzését is visszafogta. 2013-ban a korábbi 0,7 százalék helyett 0,5 százalékos GDP-növekedést várnak.
A szeptemberi inflációs jelentésében még kereken 5,0 százalékos inflációval számolt 2013-ra a jegybank, az idei prognózist 5,8 százalékról 5,7 százalékra hozta le.
2014-ben 3,2 százalékos inflációval számol a jegybank."
Hogy megmondtam, hogy hazudik a mocskos magyarellenes banda? Most már nem bírták tovább a hazugsággal, muszáj volt elmondani, hogy a liberálkommunista inflációelmélet nem létezik, és ahogy már hónapokkal ezelőtt bemutattam, ~3,2%-os infláció várható egyszerűen azért, mert kiárazódnak az adóemelés hatásai.
Vagyis SEMMIFÉLE, azaz SEMMIFÉLE monetáris szigorításra nincs sem szükség, sem ok és eddig sem volt.
Magyarán épp most szúrta összes tökén magát az MNB és annak prominensei, aminek az alapján az lenne egy kultúrországban a minimum, hogy gyorsan elkotródnak és távoznak a hátsó kijáraton azonnali hatállyal. Ekkora hazudozás megengedhetetlen volt eddig is, és biztos vagyok abban, hogy lesznek olyanok, akik ezt is megpróbálják kimagyarázni.
Pedig ezen már tényleg nincs mit kimagyarázni.