Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #581601"Ha pedig a drasztikus forintmozgásokra gondolok, akkor nem tudom eléggé elítélni a liberálkommunista uszítást, amit műveltek Magyarországgal szemben a magyargyűlölők, akik nem átallották az egész világot azzal telekürtölni, hogy fizetésképtelen az ország. Köze nem volt a valósághoz annak, ami akkor történt, az csak a magyargyűlölő uszításnak az eredménye volt."
Ilyen demagóg, szakmaiságot nélkülöző dumát....
Ismét csak az derült ki, amit azóta állítok, mióta először beszéltünk: halvány fogalmad sincs a pénzpiaci mozgásokról....állandóan elméleti hablaty vég nélkül, közben tagadod a valóságot, amit egy óvodás is szemmel láthatott. Ha vki kereskedett pl. az elmúlt években Eur/Huf-val - ahogy én napi szinten tettem és te nyilvánvalóan nem - pontosan tudja, milyen hírek és nyilatkozatok hangoztak el, és kiknek a szájából. Ehhez nem kell nekem még linkek tömege se, nem fogok idézni, mint boby, mert senkit nem kell győzködjek. Az a munkám, hogy profitot fogjak pl. épp a forint az egyik kedvenc piacom, amin a legjobb a találati arányom és minden egyéb mutatószámom.
AT, minderre alapozva elárulok egy titkot: Orbán kormány röffenései, fingásai, bugyuta beszólásai, nyilatkozatai, makogása és félrebeszélése ugyanannyira mozgatta meg a forintot, mint egy-egy leminősítés vagy épp egy financial times cikk. És bizony képzeld, a magyar kormány sokkal gyakrabban makogott vmi árfolyammozgatót, mint külföld. Ez érvényes az államcsőd témakörre is. Mo-t a spekuláció annyira hozta nehéz helyzetben, mint amennyire az év magyar üzletembere (Soós Csabron) állítja, hogy E-star csak az önkormányzatok nemfizetése miatt csődölt be.
Elméleti ember vagy, ennyi. Sztem még nagyon fiatal is.