Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #582294

Hogy alakítanám át? Ha nagyon nem cifrázzuk akkor úgy, hogy többkulcsos szja 400 milliárd plusz bevételre belőve. Bankadó kivezetése a tervek szerint , tehát jövőre feleződik, utána megszűnik, és tranzakciós adó kivetése először csak 1 ezrelékben pár ezer Ft-os maximum összeggel tételenként. Aztán ha látjuk ez mit okoz a szektorban akkor esetleg következő években finomítani rajta. De semmiképp nem így, hogy kell még 100 milliárd akkor emeljük a szintet, növeljük a tétet a kaszinóban. :)

Ja és Matolcsyt leváltani azonnal mert nem oda való.

Ha bonyolultabban akarnám akkor ezeregy tételen lehetne finoman variálni amikből 100 milliárdos nagyságrendet össze lehetne szedni plusz bevételként/kiadáscsökkentésként.

Ezt az eszetlen banki terrort be kell fejezni. Támogatott Ft hitelekre viszont kell egy profi program olyan amibe be vannak kódolva azok a fékek amik nem engedik, hogy túlzott terhelés legyen költségvetésre. Kimatekozni, hogy pl 5 éves támogatott időszak, mekkora összeg az amit elbír bőven a költségvetés, arra szólna a program. Ingatlanpiacnak, építőiparnak nagyon kellene ez, banki könyvekből is segíteni a sok problémás tétel eltakarítását.