Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #582203

Mondom, hogy engem nem érdekel a néphülyítő média, éppen eléggé zavar, hogy nincs normális médium - egy sem. Ami működik, azt szoktam vala olvasgatni és időnként belenézek a szélsőségesekbe is (zsindex,kuruc), hogy kontrollálljam az elhangzottakat.

Mindezt azért teszem, mert ha ezek után benyomok BÁRMILYEN televíziót, akkor rosszul leszek a néphülyítéstől - ezért tartom magam ezektől távol. Ez sem tökéletes, de legalább nem engedem az agymosást :)

Egyebekben, már többször javasoltam, hogy nézzed vissza pár évre azt, hogy te mit mondtál akkoriban és azt, hogy mit én, és nézzed meg, hogy melyikünknek lett igaza, avagy, melyikünk véleménye állt közelebb a valósághoz. Most is csak ugyanezt tudom mondani.

És tudod mi az érdekes? Sem a Portfolion, sem az Inforádión nincs SEMMI sem abból, amire te hivatkozol. A kampányból, politizálásból, liberálkommunizmus éltetésből az előbbin persze van, de ahogy írtam, elég mérsékelten, érződik, hogy rövid pórázra vannak fogva a munkatársak.

Szóval, légyszives, próbálj olyan ELFOGULATLAN hírforrást szerezni, amely arról értekezik, hogy az EU akar nekünk új hitelkeretet adni, avagy folytatni a régit, esetleg, hogy megajánlottak bármiféle keretet.

És meg fogsz döbbenni. SEHOL nem fogsz ilyet találni, csak olyat, ahol a liberálkommunista médiumok USZÍTANAK, hogy kapunk ilyet. MINDEN ALAP NÉLKÜL. Mintegy tényként adják ezt elő (a'la 2012 tavaszára fizetésképtelen lesz Magyarország), de soha és sehol nem fogod megtalálni ennek a hírnek az alapját.

Namármost, pont ez a bajom veled: Elkezded ezeket a hazugságokat felmondani, anélkül hogy BÁRMIVEL alá tudnád támasztani azt, hogy egyáltalán VALAHA ÉS VALAKI azt ígérte volna, hogy ha úgy táncolunk, hogy ők fügyülnek, akkor kapunk 10-15 milliárd EUR-t. Mert meg fogsz döbbenni majd ha utánézel, időnként CSAK VARGA szokta mondogatni hogy egy ilyen csomagról lehetne szó. Nem az IMF, nem az EU, a KORMÁNY beszélt ekkora csomagról.

Mindenki más csak arról, hogy "tárgyalnának, ha lefekszünk nekik és kiélhetik perverzitásukat rajtunk".

Csak vedd észre. Te kezeled kész tényként azt, hogy megígértek ekkora összeget és csak a kormány bénasága miatt nincs még itt a pénz. Egyebekben sehol sem fogsz olyat találni, hogy bármit ígértek volna, csak olyat, hogy mit követelnek.

A diákokról meg annyit, hogy mindig és mindenhol tűntetnek, amikor az ingyenélésüket megnyirbálják, Londontól Párizsig lehetne a közelmúltból igen dúrva tűntetéseket hozni, ha akarsz valami érdekeset ez ügyben, az az, hogy ott se engedtek nekik és itt sem fognak. Különösen azok után, hogy meghívják őket tárgyalni, mire az a válasz, hogy azt nem tudnak, mert nem tudnak miről tárgyalni, nincs vezető, nincs irányítás, nincs semmi, csak követelés. Követelésnek nem lehet engedni. Ja igen, és olyan példamutató rendőri felvezetés, kifogástalan biztosítás még sehol sem volt, mint Magyarországon, mert mindenhol máshol - ahogy a demokráciákban szokás - szépen szétverik ezeket a tűntetéseket, ahogy arrafelé illik.

Errefelé meg segítik is őket, és semmiféle rossz szó nem hangzott el rajtuk. Aki szerint ez nem fejlődés a szemkilövetéshez képest, az közveszélyes demokráciatévedő és az alapokat sem érti.