Re: bréking nyúz
Előzmény: #581604Te mit kamuzol össze? Oda vannak írva a világos számadatok, azok pedig azok, amiket én idéztem be.
Ne haluzzál össze-vissza, próbáljad manipulálni, hogy mi és miből jött ki, felejtsed el az alapokat, mert az senkit sem érdekel: ott van feketén-fehéren a tényleges adóbevétel az adónemből. Az pedig nem annyit amit te írsz.
Ráadásul saját magad is láthatod, hogy 2012-nél már külön fel van tűntetve a gyerekkedvezmény, azaz az egyetlen, ami jövőre megmarad, így a 370 milliárdról pont azt kell tudni, hogy még éppen a maradéka a régi rendszernek, azaz annak az adójóváírásnak, ami jövőre gyakorlatilag teljes egészében kikerül a rendszerből, nem tudom miféle gyerekkedvezményt akarsz haluzni, ami még fennmarad. Nem marad.
Ha tehát azt hozzáteszed, akkor nemhogy 1%, hanem egyenesen 0% környéki érték adódik. Ez az egyetlen, ami kijelenthető, azaz az, hogy az egykulcsosítás valójában adóemelés volt, különösen abból a szempontból, hogy úgy stagnálnak a bevételek, hogy közben sajnos foglalkoztatáscsökkenés is volt.