Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Klón Előzmény: #581197

Már hetekkel ezelőtt leírtam, hogy mi várható. Számomra semmi új nincs a történésekben.Az mondjuk meglepett, hogy az utolsó napokban ennyi kötvényt tudtak venni.

Sztem elérték, amit akartak,a csődegyezségben már többségben lesznek, sőt a kötvények további leértékelődése még jól is jön majd nekik--"mindenki előtt hetekig nyitva állt az ajtó, aki nem lépett, magára vessen"

Ettől függetlenül nem a tőzsdei etikai Mount Everest.Jöhet a sárdobálás, hosszú hetekig-hónapokig túl sok jót nem várnék.Részvények?Sztem elég egyértelmű--valahol azért 150-200 körül padlót foghat.Majd ha mindenen túl vannak--csődegyezség, átváltott részvények tömeges kiszórása, érdemes lehet a vételben gondolkodni.

Egyébként lehet itt még trükközés a leányvállalatok-anya viszonylatában. Egyet nem értek:elég látható volt, merre fejlődik a sztori. A nagy kötvénytulajok miért nem vettek 35-40%-nyi részvényt, hogy megakadályozzák az egész diszkont-vásárlós bulit? Láthatóan valamennyi pénz összekaparható volt, 2012 kifizetését valahogy el lehetett volna érni. Vagy szimplán felszámoltatni a céget, s lengyel leány után azért lehetett volna mit osztani--úgy 700-800 Ft részvényesenként össze jöhetett volna a 2012-es kötvények teljes kifizetése mellett is.

Sajnos túl sok pénzt kezelnek profiknak egyáltalán nem nevezhető figurák.