Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: bréking nyúz

Előzmény: #580923

Értettem én egyből hogy évente 120, azért állítottam szembe az évente 1200-al.

A pénz, amiről beszélünk egy részben természetesen refinanszírozásra ment (ki vitatta ezt?), de a másik részben az MNB-be, maga simor andrás csinovnyik hívta le oda személyesen. És akkor most a bankoknak kiutalt és onnan már visszaérkezett, ám az IMF-nek vissza nem fizetett pénzről szót se ejtsünk. Tehát arra, hogy az MNB mit csinált a pénzzel, arra szerintem térjönk vissza simor andrás csinovnyik távozása után, ahogy ezt már korábban is javasoltam :)

Szóval évente 120 milliárd az 1200-al szemben (öt évre 600 a hatezerrel szemben) sajnos nem indok arra, hogy miért emeljük meg a lakosság és vállalkozások adóterhelését úgy 3-400 milliárddal ÉVENTE. Legalábbis szerintem ez nem jó üzlet. És ahogy már kérdeztem, szerinted mi lenne ebben az üzlet?

Valahogy úgy tűnik számomra, hogy elfelejted azt, hogy ÁRA van az IMF pénznek, kőkemény ára. Ha azt nem nézed, persze hogy olcsóbbnak tűnik, de ha nem felejted el az árát is, akkor miért tartod olcsóbbnak?

Hiszen ránézve is drágább, ha csak 1-200 milliárd bankárkedvezményt és adóemelést teszek vele szemben, és amivel meg se elégednének.