Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #580855

trend ellen menni valóban dőreség,de ezek a pozik indokolt dolgok,szerintem Neked is, a TA kép szerintem még mindig másodlagos csupán a fundához képest, a funda adja az irányt ,persze időfüggvénye a dolog, a TA pedig finomhangol,arra jó hogy picit megvilágítsa a bennfentesek mozgásait,mert most is azt mondom lassan itt a forduló ideje,ez egy túlfeszített gazdasági modell,ami tetszik nemtetszik haldoklik,persze ez az elmúlás nem feltétlen szükségszerűen hatalmas brutális csindadratta mellett kell hogy végbemenjen,lehet ez egy leépülő ,lassan átalakuló folyamat is,a profitéhség diktálta emelkedés a végéhez közeledik,és ismét a funda fog irányt adni

nagyon jó példa ez az USA adat,ilyen jó makróra a bivaly dolgok dax,s&p simán ralliznak 1-1,5% ot ,majd napokig kúsznak fel tovább,de most nem ezt láttuk,legalább is eddig,vagyis az elmult 2hét hegymenete immár ismert minek volt köszönhető, kell pici idő hogy leessen az embereknek hogy ezt árazta a piac eddig és aki most lép be az bukik,érdekes csavarása a dolgoknak ez,de este többet tudunk majd , az amerikai piacok reakciója elárulja hogy igazam van-e és viszatöltik a nyitórésüket illetve további esés jön ,vagy menetelés kezdődik

én ma piros usa zárást vizionálok,csak úgy mint dax-ot is 7460-70 köré várom