Re: törölve
Előzmény: #580605OFF/ON
"Azért nehéz ez nekem mert úgy vettem észre, hogy az alapján is szelektálsz, hogy mi tetszik neked tartalmilag."
B+, nem igaz, hogy nem fogod fel, hogy:
- moderálást nem kritizálunk nyilvánosan (általános forumozási alapszabály, forumfüggetlenül az ősidők óta),
- újra, de ezúttal tényleg legeslegutoljára leírom, hogy ha azzal kezded, hogy "én milyen vagyok", VAGYIS SZEMÉLYESKEDSZ, akkor máris repül a hozzászólásod.
- tessék körbenézni azokon a topicokon, amik nincsenek moderálva, sokhoz már hozzászólni sincs kedvem, mert rbbj véleményével ellentétben én pont azt látom, hogy semmi másról nem szól, csak egymásra licitálásból, hogy dögöljön meg Orbán, elmebetegek és társaik ülnek a Parlamentben, jönnön el az IMF, legyen meg a rabszolgaláncunk, ámen. Ne haragudj, de ez NEM VÉLEMÉNY, EZ USZÍTÁS.
- a vélemény az, amikor konkrétan a véleményED írod le, ami a tiéd, és ami arról szól, hogy ez vagy az MIÉRT nem tetszik. És ebben a kontextusban az, hogy aki mondja, annak nem tetszik a pofája, az nem számít véleménynek, az gyűlölködés.
- mondhatni, én meg azt rühellem a liberálkommunista ""szólásszabadságban"", hogy csak azt szabad szólni és nem, amit a liberálkommunista etika megenged, vagy nem enged. Tehát nem szabad bizonyos népcsoportokról nem benyalós véleményt leírni, mert az rasszizmus, antiszemitizmus, akármi, de adott esetben MAGYAROKRÓL, akár a MAGYAR ÁLLAMRÓL lehet olyan szinten beszélni, aminél már régen a tassztól elkezdve az ai-n át a passzig az összes liberálkommunista terrorszervezet a véredet követelné és ellehetetlenítene egzisztenciálisan.
- én tehát semmi mást nem teszek, csak azt, hogy nem tűröm a gyűlöletbeszédet a magyarokkal és a magyarok vezetőivel szemben.
- nem tűröm azt, amikor személyeskedve minősítenek és a hozzászólás ebben merül ki. Tessék felfogni, hogy akinek nem tetszik a stílusom, az ne írjon oda, ahová én írok, vagy ha oda ír, ahol én moderálok, akkor fogadja el a szabályokat és ne akarjon felettem állóvá válni diktátorként, hogy megparancsolja nekem, hogy ÉN hogyan éljem az életem és moderáljam amit én moderálok.
- NEM TŰRÖM A DIKTATÚRÁT, a liberálkommunista diktatúrának pedig már a gondolata kiváltja bennem azt a reflexet, hogy ellen kell már a gondolatnak is állni.
- Miután beidéztem neked a releváns zsindex mélyen benyalást simornak és ElQronak, amely 5-6%-os kamatozású fantasztikus EU+IMF+WB hitelről értekezik, az a minimum, hogy elvárom tőled, hogy ne terjesszed azt a hazugságot, hogy az említett uzsárának ennél kisebb az adósságszolgálata, avagy ha így gondolod, mutassad meg azt, hogy hol van az a pontos szám, ami mást mutat.
- Hasonlóképpen, ha egyszer akkor magának simor andrás csinovnyiknak nyaltak be alulról a gyomráig, hogy "ebből jegybanki tartalék lesz AZONNAL", ha mégis lehívják, ha egyszer minden alkalommal megmutatom, hogy tényleg oda került a lehívott pénz és ha egyszer minden alkalommal megmutatom, hogy nem került be a gazdaságba két év alatt ~6000 milliárd HUF (és adósságkiváltásra sem), akkor ne terjesszed tovább azt a hazugságot, hogy ez a pénz nem uzsora és nem fizetünk rá ekkora kamatot.
- Már levezettük, hogy az IMF esetében a 2 milliárd SDR-ig (MO kvótája) valóban jár a 2,xx% kamat, de a többi részre nem, már csak azért sem, mivel azt az EU adta az akkori kamatozásnak megfelelően.
Ez a hozzászólás most kizárólag azért született, hogy utoljára megpróbáljam megértetni a szabályokat. A hozzászólásod egyébként az első mondattól kezdve nem olvastam el.
OFF/OFF