kérdés
PsymonSziasztok!
Lehet hogy nem jó topikban kérdezem, próba cseresznye. Múltkor sokan segítettek, hátha most is lesz aki tud válaszolni.
CFD kereskedéssel kapcsolatosan ismeri valamelyiktek a Cityindex nevű céget, használja esetleg a platformjait? Nem nagyon találtam róluk véleményt sajna sehol.
Próbáltam a demó progijukat. Nagyon, hihetetlenül olcsó. Reggel 8 - este 10 között 1 pont a spread a DAX-ra , és fél 4 után a DOW-ra is (magyarán amcsi kereskedési időben.) Egy 13K-s DOW-nál 1 pont spread az annyi, hogy gyakorlatilag nincs költségem a tranzakción, így csak a stop az, amit veszíthetek egy pozin. (Ja , és tizedes pip értékek is fel vannak tüntetve, ami nekem nagyon szimpatikus, mivel azt gyakorlatilag a többi szolgáltató "lenyeli.") Éjjel is lehet nyitni-zárni pozit, akkor is nyitva vannak, ésszerű spread mellett.
Épp ezekért szeretnék utánakérdezni, hogy ismeri e valaki a Cityindex céget, mert eddig nagyon szépen hangzik, nehogy esetleg majd számlanyitás után derüljön ki valami csúnya dolog. Pl hogy az ügyfelek pozijai ellen fogadnak, próbálják kiütni a stopokat, esetleg valami gáz van a kifizetéssel, stb stb) Erről a cégről nem nagyon találtam sehol semmi véleményt, ezért is érdekelne. (A leírásukat persze elolvastam ától cettig, de engem azért független vélemények is érdekelnének.)
Köszi mindenkinek, aki esetleg tud a témában valamit mondani.